Týdenní menu

Print Friendly, PDF & Email

od 22. 7. do 26. 7. 2019

Hřbet z divočáka, pastinák, nakládané lišky, cuketa 265 Kč
Nishiki tartar, uzený losos, avokádo, sriracha majonéza 255 Kč
Thajský salát, rýžové nudle, trhané kachní maso, jarní cibulka, koriandr 245 Kč
Kulajda, bramborový tartar, houby, crème fraîche, koprový olej 115 Kč
Papardelle, zvěřinové ragú, červené víno, pecorino 275 Kč
Mořský ďas, pečený květák, pečené grenaile, beurre blanc 565 Kč
Hovězí svíčková, lanýžové pyré, hrášek, kyselá cibule, brokolice 495 Kč
Lívance z kokosového mléka, ananas, arašídy 115 Kč

Komentáře nejsou povoleny.