od 3. do 7. června. 2012 představujeme REINE SAMMUT.
Charismatická Reine Sammut opět přijíždí do Prahy, která jí učarovala. Dvojnásobná nejlepší kuchařka Francie vám představí školu vaření L´École de cuisine de Reine v kuchařském studiu restaurace AvantGarde. Vyzkoušejte trochu jiné vaření v podání královny provensálské kuchyně Reine Sammut.
Škola vaření, téma Provensálské menu, školu povede Reine Sammut osobně, účast překladatelky je na každém kurzu.
(po – pá od 16:00)
MENU
Barigoule de petits artichauts violets au lard paysan
Malé fialové artyčoky nadívané uzenou slaninou
Aubergines et tomates comme en Provence
*caviar d’aubergines et gaspacho de tomates
*aubergines à la parmesane comme un crumble
Lilek a rajčata po provensálsku
*kaviár z lilku a tomatové gazpacho
*lilkový crumble s parmezánem
Papillote de petits rougets farcis à la tapenade, asperges vertes et olives taggiasche en vinaigrette citronnée
Malé parmice v papilotě, plněné tapenádou, chřestem a olivovým taggiasche zakapaným citronovou zálivkou
Trifle aux fruits rouges
Trifle s lesním ovocem
Cena kurzu 4.900 Kč