Dopřejte si gurmánský zážitek s degustačním menu a párovanými s víny. Každou sobotu večer prezentuje šéfkuchař Honza Kvasnička svých 10 vybraných specialit, z těchto si můžete sestavit své degustační menu o 3 – 7 chodech. Cena: 3chody 690 Kč, 4chody 850 Kč, 5chodů 990 Kč, 6chodů 1190 Kč, 7chodů 1290 Kč. Ceny nezahrnují vinné párování.
Amuse bouche
•
Nishiki tartar, krevety, avokádo, keta kaviár, lichořeřišnice
Nishiki tartar, prawns, avocado, keta caviar, tropaeolum
Sušená krkovice, cibule, brioška, hořčicová zmrzlina
Dried pork neck, onion, brioche, mustard ice cream
••
Jehněčí brzlík, topinambur pyré, žloutek, křen
Lamb sweetbreads, Jerusalem artichoke purée, yolk, horseradish
Rybí polévka, rajče, sépie, kreveta
Fish soup, tomato, cuttlefish, prawn
••
Vejce, lanýž, topinambur
Egg, truffle, Jerusalem artichoke
Hovězí gold label steak, vazovice, bordelaise omáčka
Beef gold label steak, tendon, bordelaise sauce
Kambala, květák, šafrán
Turbot, cauliflower, saffron
••
Sýry, rebarbora, mrkvový chléb
Cheese, rhubarb, carrot bread
Lesní ovoce, heřmánek, mascarpone
Forest fruit, camomile, mascarpone
Čokoládový fondant, černý bez, vanilka
Chocolate fondant, black current, vanilla