Vážení hosté, přijďte ochutnat chřestové menu Patrika Havlíčka, spárované s rakouskými a německými víny. Menu podáváme až do 15. května.
Těšíme se na Vaší návštěvu- AvantGarde restaurant
MENU
Welcome drink
0,15 l Graf Hardegg Burgundersekt Extra Brut 2006 Rakousko – Weinviertel 130 Kč
Želé ze zeleného chřestu s lososem marinovaným v zázvoru 185 KčKč
0,15 l Weingut Wieninger, Chardonnay Select 2011 Rakousko – Wien 140 Kč
Ragout z bílého a zeleného chřestu s omáčkou Beurre Blanc 210 Kč
0,15 l Weingut Sonnhof, Grüner Veltliner Dechant Alte Reben Kamptal DAC 2010 Rakousko – Kamptal 160 Kč
Smažený chřest a krevety v těstě Kadais s omáčkou z červených růží 335 Kč
0,15 l Wachenheimer Gerümpel Riesling Edition P.C. 2009 Německo – Dr. Bürklin-Wolf – Pfalz 130 Kč
Hovězí flank steak s vaječnými nudlemi a chřestem 335 Kč
0,15 l Pinot Noir Réserve Weingut Sonnhof Rakousko – Kamptal 180 Kč
Chřestová zmrzlina s jahodovým sabayonem 99 Kč
0,15 l Riesling Rheingau QbA Tradition – Fruity Německo – Weingut Robert Weil – Rheingau 130 Kč
Cena menu s víny 1.470 Kč
Cena menu bez vín 900 Kč