2. týden v lednu bude kuchyni AVANTGARDE vládnout Paní kuchařka Reine Sammut, společně s Patrikem Havlíčkem a jeho týmem pro Vás připraví MICHELINSKÉ MENU. Madame Sammut za svou práci byla nesčetněkrát oceněna, je nositelkou řádu čestné legie, 2x byla vyhlášena nejlepší kuchařkou Francie a její kuchyně také získala Michelinskou hvězdu. Patří k velkým vyznavačům lanýžů, je členkou Bratrstva lanýžů a označována za impresionistu Provence.
Přijďte ochutnat závan Středomoří uprostřed české zimy, od 7. do 12. ledna Menu od Reine Sammut. 8-chodové menu 2.790 Kč, 6-chodové menu 1.990 Kč, 4-chodové menu 1.650 Kč,
POSLEDNÍ VOLNÉ TERMÍNY NA MICHELINSKÝ VEČER
středa 9.1 večeře od 18h
čtvrtek 10.1 večeře od 18h
sobota 12.1 večeře od 18h
Partneři akce:
Amuse-bouche
Carpaccio z ryby Svatého Petra s vanilkou a olivovým olejem z Cucuronu
Celerová remuláda s mušlemi Svatého Jakuba a lanýži
Lanýžové risotto se starým parmesánem, domácím chlebem s telecím morkem
Dušené fazolové ragout se zeleným chřestem a lanýžovým juice
Kambala vařená v koriandrové páře s ústřičnou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuzem
Dušený farmářský holub, s restovanými žampiony a pečenou nádivkou
Avant-dessert
Rozmarýnový sorbet s olivovo-citronovým olejem
Teplý čokoládový dortík s Passion fruit sorbetem a coulis z exotického ovoce
2.790 CZK 8-chodové menu