Prague Food Festival 2013

Prague Food Festival 24.5 -26.5.2013

Chystáte se navštívit Prague Food Festival na Pražském hradě (24.5 -26.5.2013) , nezapomeňte také na stánek restaurace AvantGarde (stánek č.30)

Naše festivalová nabídka

Tataki z tuňáka s marinovanými jablky a želé z vodního melounu 4 GR (granty)
Dorůžova pečený steak Top Blade s vaječnými nudlemi se zeleninou a tempurou z bílé cibule 6 GR
Fazolové ragout s chřestem, máslovou omáčkou a lanýži – VEGE specialita Reine Sammut ( Michelinská kuchařka) 6 GR
Jahodový koláček s jahodovým sorbetem 2 GR

Marinované tygří krevety v zázvoru se salátem z manga a mořskými řasami wakame 4 GR
Rillette z farmářské kachny s bylinkami 4 GR
Domácí zauzený losos v pěně z červené řepy 4 GR

Festivalové menu 10 GR

Tataki z tuňáka s marinovanými jablky a želé z vodního melounu
Dorůžova pečený steak Top Blade s vaječnými nudlemi se zeleninou a tempurou z bílé cibule
Jahodový koláček s jahodovým sorbetem

Tataki z tuňáka s marinovanými jablky a želé z vodního melounu
Fazolové ragout s chřestem, máslovou omáčkou a lanýži
Jahodový koláček s jahodovým sorbetem

NABÍDKA AVANTGARDE VÍN á 2GR

Riesking AvantGarde 0,1L
Pinot Noir AvantGarde 0,1L

 

Těšíme se na Vaši návštěvu

 Avangarde Restaurant

 

Comments are closed.