NOVÉ MENU NOVÉHO ŠÉFKUCHAŘE

Od 9.3.2015 představujeme nového šefkuchaře a jeho nové menu.

Jan Kvasnička, k nám do Dejvic přišel ze Zdenek´s Oyster Baru v Malé Štupartské. Za sebou má bohatou praxi v řadě populárních štací na pražské gastronomické scéně, jako jsou Kampa Park, Villa Richter či ještě dříve Francouzská restaurace Obecního domu. Loni absolvoval odbornou stáž v tříhvězdičkové michelinské restauraci Aqua ve Wolfsburgu.

Jako kuchaře jej ale nejvíce ovlivnila a zformovala … Austrálie. Kuchyně exotických krajin dnes už pro nás nejsou žádným překvapením, čehož důkazem mimochodem byl i Patrik Havlíček, odcházející šéfkuchař AvantGarde, který restauraci v prostředí velkého byznysu vtiskl nefalšovaně asijský ráz.

„Patrik tu zanechal obrovskou stopu, ke které mám respekt, a určitě část jeho postupů v kuchyni zachovám,“ říká Jan Kvasnička a jedním dechem ovšem dodává: „Takhle ortodoxně asijský ale určitě nebudu, chci do jídelníčku vnést více volnosti, netradičních kombinací, které jsem se naučil právě v Austrálii.“

Komentáře nejsou povoleny.