NEDĚLNÍ BRUNCH – 18. 11.

V neděli 18.11.2018 se můžete těšit na další nedělní brunch. Zatím co si děti mohou hrát v dětském koutku, pro rodiče šéfkuchař Petr Vlásek se svým týmem připravil zajímavé menu. Cena brunche pro dospělou osobu je 1.190 Kč, pro děti od šesti do třinácti let 390 Kč, pro děti do šesti let zdarma. Cena zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, nealkoholických nápojů, piva a vína.

Neváhejte a rezervujte si svůj stůl na info@www.avantgarderestaurant.cz nebo na tel. +420 224 174 224

Ukázka z menu:

SALÁTY
Colesalaw, karotka, křen, majonéza
Tarhoňa, kuřecí maso, rajčata, olivy

STUDENÁ KUCHYNĚ
Dančí hřbet, petrželové pyré, jeřabiny
Kachní prsa, brusinková omáčka
Hovězí roastbeef, celerová remuláda, lanýžová majonéza

POLÉVKY
Tom Kha Gai, kokosové mléko, zelenina, koriandr
Drůbeží krém, kořenová zelenina

TEPLÁ KUCHYNĚ
Dýňové noky, parmazán, Beurre Monté
Žluté curry, mořské plody, variace ryb
Candát, máslová omáčka

DEZERTY
Tiramisu
Mousse z bílé čokolády
Creme brullé, třtinový cukr

CENA
Dospělí 1.190Kč vč. dph
Děti od 6ti let 390Kč vč. dph

Komentáře nejsou povoleny.