NEDĚLNÍ BRUNCH – 19. 5.

V neděli 19.5. pro Vás připravujeme další ze serie brunchů. Zatím co si děti mohou hrát v dětském koutku, pro rodiče šéfkuchař Petr Vlásek se svým týmem připravil zajímavé menu. Cena brunche pro dospělou osobu je 1.190 Kč, pro děti od šesti do třinácti let 390 Kč, pro děti do šesti let zdarma. Cena zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, nealkoholických nápojů, piva a vína.

Neváhejte a rezervujte si svůj stůl na info@www.avantgarderestaurant.cz nebo na tel. +420 224 174 224

Ukázka z menu:

SALÁTY
Římské listy, kuřecí prsa, ančovičky, parmazán
Salát z bílého a zeleného chřestu, čekanka, pomeranče, ořechy

STUDENÁ KUCHYNĚ
Uzený losos, créme fraiche, medový dresink
Vittello Tonnato, olivový olej, parmazán
Kachní prsa, hoisin, koriandr

POLÉVKY
Vychyssoise, creme fraiche, krutony
Tom Kha Kai, kuřecí maso, zelenina, koriandr

TEPLÁ KUCHYNĚ
Ravioli, chřest, beurre monté, parmazán
Vepřová panenka, ponzu, thajská bazalka
Bažant, slanina, omáčka z červeného vína

DEZERTY
Panna Cotta, jahody
Čokoládový mousse
Creme brullé, třtinový cukr

DĚTSKÉ MENU
Těstoviny, drcené tomaty a sýr
Kuřecí řízečky a bramborová kaše / bramborové hranolky

Komentáře nejsou povoleny.