L´École de cuisine de Reine >>>> Škola vaření s „královnou“

 od 3.  do 7. června. 2012 představujeme REINE SAMMUT.

Charismatická Reine Sammut opět přijíždí do Prahy, která jí učarovala. Dvojnásobná nejlepší kuchařka Francie vám představí školu vaření L´École de cuisine de Reine v kuchařském studiu restaurace AvantGarde. Vyzkoušejte trochu jiné vaření v podání královny provensálské kuchyně Reine Sammut.

Škola vaření, téma Provensálské menu, školu povede Reine Sammut osobně,  účast překladatelky je na každém kurzu.

(po – pá od 16:00)

MENU

Barigoule de petits artichauts violets au lard paysan
Malé fialové artyčoky nadívané uzenou slaninou

Aubergines et tomates comme en Provence
*caviar d’aubergines et gaspacho de tomates
*aubergines à la parmesane comme un crumble

Lilek a rajčata po provensálsku
*kaviár z lilku a tomatové gazpacho
*lilkový crumble s parmezánem

Papillote de petits rougets farcis à la tapenade, asperges vertes et olives taggiasche en vinaigrette citronnée
Malé parmice v papilotě, plněné tapenádou, chřestem a olivovým taggiasche zakapaným citronovou zálivkou

Trifle aux fruits rouges
Trifle s lesním ovocem

Cena kurzu 4.900 Kč

Komentáře nejsou povoleny.