Chřestová sezóna začíná

Vážení hosté, přijďte ochutnat chřestové menu Patrika Havlíčka, spárované s rakouskými a německými víny. Menu podáváme až do 15. května.

Těšíme se na Vaší návštěvu- AvantGarde restaurant

 

MENU

Welcome drink
0,15 l  Graf Hardegg Burgundersekt Extra Brut 2006 Rakousko – Weinviertel  130 Kč

 

Želé ze zeleného chřestu s lososem marinovaným v zázvoru 185 KčKč
0,15 l  Weingut Wieninger, Chardonnay Select 2011 Rakousko – Wien  140 Kč

Ragout z bílého a zeleného chřestu s omáčkou Beurre Blanc 210 Kč
0,15 l  Weingut Sonnhof, Grüner Veltliner Dechant Alte Reben Kamptal DAC 2010 Rakousko – Kamptal  160 Kč

Smažený chřest a krevety v těstě Kadais s omáčkou z červených růží 335 Kč
0,15 l  Wachenheimer Gerümpel Riesling Edition P.C. 2009 Německo – Dr. Bürklin-Wolf – Pfalz  130 Kč

Hovězí flank steak s vaječnými nudlemi a chřestem  335 Kč
0,15 l  Pinot Noir Réserve Weingut Sonnhof Rakousko – Kamptal  180 Kč

Chřestová zmrzlina s jahodovým sabayonem 99 Kč
0,15 l  Riesling Rheingau QbA Tradition – Fruity Německo – Weingut Robert Weil – Rheingau  130 Kč

 

Cena menu s víny 1.470 Kč
Cena menu bez vín 900 Kč

 

Comments are closed.