Chef Time Fest – Chef’s table 4.6.

Dámy a pánové,

dovolte nám pozvat Vás na závěreční večeři Chef’s table našeho festivalu, která se koná 4. 6. 2014 o 19:00.
Závěrečná večeře přehlídky Bordeaux Alternatif nabídne následující menu.

Marek Šáda

Makrela, karotka, pomeranč, máta
Florilége by Haut Nouchet 2012 blanc, Pessac Léognan

Jakub Černý

Cibulové consommé, houbové kroupeto a mousse z Comté
Chateau Pressac 2008, Saint Emilion GCC

Petr Hajný

Telecí květová špička, ledvinky v hořčici a fazolové ragout
Chateau Alba 2009, Castillon Côtes de Bordeaux

Titus Eliáš

Tournedo z kachních prsou, bordelaise omáčka, bramborový koláček, restovaný špenát a pečený fík
Chateau Beauséjour 2010, Montagne Saint Emilion

Výběr francouzských sýrů
Chateau Moulin Haut Laroque 2010, Fronsac

Komentáře nejsou povoleny.