ŠKOLA VAŘENÍ

Nově jsme pro Vás připravili lekce školy vaření s Patrikem Havlíčkem, můžete se naučit připravovat  pokrmy ve fusion stylu a kombinovat netradiční suroviny. Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí

Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob, délka kurzu > cca 2,5 hod. vaření ve studiu,  cca 1,5 hod.  ochutnávka výtvorů v restauraci AvantGarde.

Témata jednotlivých kurzů

SUSHI a pokrmy z tepelně neupravených ryb 2.900 Kč
GRILOVÁNÍ a MARINÁDY  - jak připravit maso na grilování 1.690 Kč
KREVETY a MOŘSKÉ PLODY – jak na krevety a mořské plody 2.490 Kč
FOIE GRAS –  od předkrmu k desertu jak a na co použít Foie Gras 2.900 Kč
SALÁTY – saláty tak jak je neznáte 1.690 Kč
FUSION STYLE – fusion a použítí asijských suroviny v běžné kuchyni 1.790 Kč
RISOTTA a PASTA  - jak připravit italské risotto, domácí těstoviny  1.490 Kč

 Termíny Kurzů

12.09 2013    od 18.00    GRILOVÁNÍ A MARINÁDY
26.09 2013    od 18.00    RISOTTO a PASTA
10.10 2013    od 18.00    SUSHI
24.10 2013    od 18.00    KREVETY A MOŘSKÉ PLODY
07.11 2013    od 18.00    SALÁTY
21.11 2013    od 18.00    FUSION STYLE
12.12 2013    od 18.00    FOIE GRAS
19.12 2013    od 18.00    SUSHI

Pro uzavřenou skupinu osob je možné kurz připravit v jakémkoliv večerním termínu.

Partnerem školy vaření je

Comments are closed.