16.6. Chef´s Table: Ako chutí Slovensko

Letní Chef Time Fest, který startuje v polovině června, posune dále klasickou verzi večera s pěti šéfkuchaři a přinese opravdovou lahůdku v podobě setkání se šesticí vynikajících šéfkuchařů slovenské gastronomické scény. Večer se symbolickým názvem Ako chutí Slovensko čeká na milovníky dobrého jídla a skvělých gastro zážitků už 16. června.

Hostům se představí Peter Duranský z Restaurantu Medusa, Peter Slačka z Bistra Baroza, Josef Breza z Gašperova mlýna, Gabriel Kocák z Culinaria, Lukáš Hesko z restaurace Fach a Jaroslav Žídek z Restaurantu Albrecht. Večer bude zážitkový po všech stránkách – uspokojí jazýčky mlsné, i ty, co rády konverzují. Šestice předních slovenských kuchařů připraví šestichodové menu spárované se slovenskými víny a u kulatých stolů plných gurmánských nadšenců pohovoří nejen o tom, jak jednotlivé dobroty připravili. Na hosty čeká pět podob slovenských brambor, marinovaný candát, telecí hruď nebo třeba klasické halušky.

Nenechte si ujít večer, kdy slovenské kuchařské hvězdy představí, jak skutečně chutná tradiční i moderní Slovensko.

Rezervujte si svoje vstupenky: http://bit.ly/AKOCHUTISLOVENSKO
Sledujte festival na Facebooku: https://www.facebook.com/cheftimefestival/

Komentáře nejsou povoleny.